Filteren op

Lengte

Lengte

Breedte

Breedte

Hypoallergeen

Hypoallergeen

Houdbaarheid

Houdbaarheid

Breedte

Breedte

Tapes

Onze tapes zijn verkrijgbaar in rollen van 2.75m en 11m. 

Tape is dubbelzijdig plakkend, dus aan een kant plakken ze op de hoofdhuid en aan de andere kant aan het haarwerk. Deze tape is te verkrijgen in rollen en voorgesneden vormen, zoals een contour strip en rechte strip. De tapes zijn er in verschillende lijm sterktes.

Bij gebruik wordt als eerste de tape aan de binnenkant van het haarwerk geplakt ( op de PU, lace of mono-filament, plakplaatsen) , vervolgens het haarwerk aanbrengen.

Voor elke haarwerk is er een goede SUNSHINE tape beschikbaar, daar kunt op vertrouwen. De tapes zijn o.a. te verkrijgen als zijnde waterdicht, hyperallergeen en van hoge kwaliteit.

Tapes

Tapes

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Super Cloth Tape

€ 7,74 Prijs

Deze canvas tape wordt al meer dan 30 jaar geproduceerd en is vooral populair bij gebruikers die op de kleefkracht en structuur moeten kunnen vertrouwen.

Hyper Hold Tape

€ 10,89 Prijs

De meest sterke tape op de markt. De tape is door zijn matte afwerking, nagenoeg onzichtbaar door lace haarwerken.

1522 Tape

€ 7,49 Prijs

Een favoriete tape bij de haarwerk dragers, deze tape is geschikt voor dagelijks gebruik, medisch getest en is hypo-allergeen.

Base Tape

€ 8,95 Prijs

Dit is een standaard enkelzijdige tape die wordt gebruikt voor kwetsbare plakplaatsen op het haarwerk, vanwege de zachte grip.

Sunshine Tape Original

€ 10,89 Prijs

Onze wereldberoemde Sunshine Tape heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt.

Stick It Tape

€ 10,89 Prijs

Bent u op zoek naar een lichte, dunne tape die goed houdt voor uw haarwerk? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid.

Quick Aggressive Tape

€ 7,49 Prijs

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste tape is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen.

No Glue Tape

€ 7,74 Prijs

Deze tape is sterker en langer houdbaar dan de 1522 tape, gegarandeerde kleefkracht tot 14 dagen met een minimaal residu.

Liberty Red Tape

€ 7,74 Prijs

De Liberty Red Tape heeft een lange houdbaarheid en een laag residu, die het beste werkt op polyurethaan (PU) units.

Lijmen, plakken van (lace)...

€ 0,00 Prijs

Sunshine tapes voor het bevestigen dmv Plakstrips, tape en lijmen van pruiken, toupets, haardelen, haarstukken, lacepruiken, lacewigs,, hairextensions, extensions van echt haar, synthetisch haar, echt europees haar, cyberhair en vital hair.

infix hair - aderans - kondor hair - Finkers - Follea - raquel welch, ellen wille, FOLLEA, Infixhair, perucci, Gisela mayer, Ingo mayer, GFH, Dening hair, Bergmann, Fancy Hair, Modess, Hairpower