Verzenden
- De verzendkosten in Nederland bedragen € 6,95 (incl. administratie en verpakkingskosten). Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 35,00.
- Bij bestellingen naar Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95. Geen verzendkosten boven een bedrag van € 75,00.
- Bij bestellingen naar België zijn de verzendkosten € 9,95. Geen verzendkosten boven een bedrag van € 75,00.
- Bij bestelling naar Oostenrijk zijn de verzendkosten € 14 en de verzendkosten tot € 100

Als u een bestelling plaatst op Zaterdag NA 15.00 uur of op Zondag en Maandag, dan verzenden wij uw bestelling de Dinsdag daarop.

Zelf afhalen in winkel
U kunt uw online bestelde product zonder bijkomende kosten afhalen, bij Sunshine Tape, Lindenlaan 14, 6301 HB, in Valkenburg aan de Geul.

Retourneren/Ruilen
U kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Vermeld in een e-mail aan [email protected] welk artikel u wenst te ontvangen. Het omgeruilde artikel sturen we kosteloos naar u op, mits het geretourneerde product is voorzien van de originele verpakking en de verpakking niet beschadigd, gebruikt of bewerkt is. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Annuleren
U kunt het product binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. Sunshine Tape zal binnen 21 dagen na ontvangst van het geretourneerde product het aankoopbedrag terugstorten, alleen als het geretourneerde product is voorzien van de originele verpakking en de verpakking niet beschadigd, gebruikt of bewerkt is. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.