Filteren op

Hypoallergeen

Hypoallergeen

Tape vorm

Tape vorm

Houdbaarheid

Houdbaarheid

Strips

Onze strips zijn verkrijgbaar in rechte vorm en contour vorm.

De contour strips kunnen worden gebruikt aan de voorkant of achterkant van het haarwerk deze zijn al voorgevormd en hoeven dus niet in de juiste vorm geknipt te worden.

De rechte strips daarentegen kunnen eventueel nog een beetje in de vorm worden geknipt van het haarwerk. De keuze welke u maakt is geheel afhankelijk van uw eigen wensen!

De kleefkracht heeft uiteraard geen invloed op de keuze welke u maakt!

Strips

Strips

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

1522 Cuttings

€ 7,39 Prijs

Een favoriete strip, deze strip is geschikt voor dagelijks gebruik, medisch getest en is hypo-allergeen.

Quick Aggressive Cuttings

€ 7,39 Prijs

Te gebruiken bij alle soorten haarwerken, zoals lace en PU. Deze medische geteste strip is zeer flexibel in gebruik, vooral erg handig tijdens het bevestigen.

Hyper Hold Cuttings

€ 9,68 Prijs

De meest sterke strip op de markt. De tape is door zijn matte afwerking, nagenoeg onzichtbaar door lace haarwerken.

No Glue Cuttings

€ 7,56 Prijs

Deze strip is sterker en langer houdbaar dan de 1522 tape, gegarandeerde kleefkracht tot 14 dagen met een minimaal residu.

Liberty Red Cuttings

€ 7,62 Prijs

De Liberty Red Strip heeft een lange houdbaarheid en een laag residu, die het beste werkt op polyurethaan (PU) units haarwerken.

Sunshine Cuttings

€ 7,56 Prijs

Onze wereldberoemde Sunshine Strip heeft een uitstekende kleefkracht en bevestigt haarwerken als geen andere tape op de markt.

Stick It Cuttings

€ 7,56 Prijs

Bent u op zoek naar een lichte, dunne strip die goed houdt? Stick It biedt meer dan 4 weken stevige houdbaarheid voor uw pruik en haarwerk.

Super Cloth Cuttings

€ 7,56 Prijs

Deze canvas strip wordt al meer dan 30 jaar geproduceerd en is vooral populair bij gebruikers die op de kleefkracht en structuur moeten kunnen vertrouwen. Prima tape voor uw haarwerk.

Pruik plakken -...

€ 0,00 Prijs

Sunshinetape.nl de webshop voor goed advies en ruime keuze voor hairtapes - plakstrips - lijm en tape - cleaners - voor het bevestigen en lijmen vastzetten van pruik, haarwerk, toupets, haardelen, haarstuk, lace wigs, extensions, van zowel echt haar, echt Europees haar, synthetisch haar, cyberhair en vital hair.