Cleaners

De Cleaners en Removers van Sunshine zijn uitermate geschikt om tape en lijm resten op een milde en verantwoorde manier te verwijderen van de hoofdhuid en binnenkant van het haarwerk.

De alcohol remover wordt tevens gebruikt om de hoofdhuid vetvrij te maken en intens te reinigen, voor het gebruik van een lijm of tape.

De skinprep van sunshine zal een beschermlaagje aanbrengen op de huid, voorkomt irritatie van de tape en de lijm, en verbetert de hechting.

Cleaners

Cleaners

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Skin Prep (huidbeschermer)

€ 12,95 Prijs

Sunshine Skin Prep bedekt de huid met een waterdichte laag barrière. Beschermt de huid tegen tapes en andere kleefstoffen.

Arcos Cleaner - ontvetter...

€ 14,95 Prijs

Arcos cleaner, milde reiniger voor het ontvetten van de hoofdhuid, zodat de plakstrips en/of tape beter hechten, kan ook gebruikt worden om het haarwerk aan de binnenkant te reinigen daar waar de plakstrips worden bevestigd. Tevens kan de Arcos cleaner gebruikt worden, voor het makkelijk loshalen van het haarwerk, welke is bevestigd dmv van lijm, tape, en plakstrips.

Walker Tape S3 Sensitive...

€ 17,95 Prijs

Lijmoplosser voor de gevoelige hoofdhuid, werkt snel en zeer mild!

Deze lijmoplosser is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid, de S3 sensitive biedt een goede lijmoplossing, werkt snel en mild, de S3 is gemaakt op basis van citroenolie.

Een geïrriteerde hoofdhuid? De Sensitive Skin Solvent is het ideale product.

Gebruiksaanwijzing: spuit de S3 op de lijm of tape, mag ook op de hoofdhuid worden gebruikt, even laten inwerken en de lijmresten verwijderen, vervolgens haarwerk en de huid even wassen.

Hairtech special cleaner,...

€ 11,95 Prijs

Hairtech special cleaner nummer 4

Special Cleaner milde ontvetter voor hoofdhuid en het reinigen binnenkant haarwerk., Special cleaner voor het reinigen, ontvetten van de hoofdhuid en verwijderen van lijmresten bij haarwerken en pruiken.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

inhoud 250 ml.

Ghost buster - verwijderen...

€ 25,95 Prijs

Wanneer u een lijmrestenverwijderaar voor uw haarsysteem nodig heeft die sterk genoeg is om elk spoor van uw haarlijm te verwijderen, is Ghost Buster het product waarnaar u op zoek bent.