Lace Front Hold Tape

Referentie: 02010503

€ 9,68
Inclusief belasting

Perfecte tape voor lace systemen. 

Lengte
Breedte
Houdbaarheid
Hypoallergeen
Aantal

De Lace Front Hold Tape is een perfecte tape voor lace systemen. Deze versie van de standaard 'Blue Liner' is een transparant en dubbelzijdig plakkende tape. Deze tape is een prima tape voor LACE systemen en lace front haarwerken en pruiken. De houdbaarheid van deze tape is maar liefst 2-4 weken. Deze super lace tape heeft een matte afwerking en de tape is transparant. Voor een niet-glimmend effect.

Deze tape is reukloos en bacterie-werend, een zeer goede tape met goede houdbaarheid. In deze tape is nylon verwerkt voor het vergemakkelijken van het opbrengen en blijft een stuk minder plakresten achter op het binnenwerk van het haarwerk dan de normale blue liner tape. De Lace Front Hold Tape dient altijd afgerold te worden tijdens het verwijderen van het haarwerk, NOOIT trekken aan de tape.

Bij deze tape adviseren wij een ONDERTAPE te gebruiken, bij gebruik van een plakrand, maar niet bij lace pruiken.

Wij adviseren u een huidbeschermer, welke op de hoofdhuid wordt aangebracht voordat u het haarwerk aanbrengt. Dit beschermt de huid en verlengt de leefkracht van uw lijm of tape. 

De draagtijd, houdbaarheid van de tape of lijm verschilt sterk per persoon. Dit is afhankelijk van verschillende factoren: van welk materiaal is het haarwerk gemaakt, de zuurgraad van de huid, de talgafscheiding van de huid, hormonen en de mate van transpiratie. 

Een permanente hechting direct op de huid kan de huid negatief beïnvloeden, waardoor allergieën en irritatie kunnen ontstaan. In dit geval moet de verlijming en bevestiging onmiddellijk worden stopgezet.

Sunshine
02010503

Datasheet

Houdbaarheid
Max. 4 weken
Breedte
25 mm
Hypoallergeen
Nee

Specifieke referenties

4 andere producten in dezelfde categorie: